

AGENDA

Monday, January 6, 2025 | 10 am - 12 pm | Zoom

	Topic	Purpose/Goal	Proposed Process	Estimated Time
1.	Welcome, Attendance, and Review of Meeting Minutes November 2024	Members to review and approve November 2024 meeting minutes	Chair to take attendance of Collaborative Members	10:00-10:05 (5 min)
2.	State/Federal Updates	Share updates on telemedicine legislation – identify action items to support	Hanna Dinh Hsieh, WA State Telehealth Collaborative Program Manager (UWM) and Chair to present and facilitate discussion	10:05-10:20 (15 min)
3•	Network Adequacy and Telemedicine	Seek input for next steps/recommendations in addressing this topic	Hanna Dinh Hsieh, WA State Telehealth Collaborative Program Manager (UWM) and Chair to present and facilitate discussion	10:20-10:40 (20 min)
4.	HLTH Conference Learnings	Share conference highlights	Chair to present	10:40-10:50 (10 min)
5•	Telemedicine through the Patient's Lens	Share patients' perspectives on telemedicine and best practices/current efforts	 Clark Hansen, Managing Director of Advocacy (ALS	10:50-11:10 (20 min)
6.	Public Comments and Announcements	All		11:10-11:20 (10 min)

Call In: Meeting ID: 933 4807 5788
Dial by your location
+1 206 337 9723 US (Seattle)
+1 253 215 8782 US (Tacoma)

Zoom Link: https://washington.zoom.us/j/93348075788